Kunst en Tuin 6 en 7 juli 2019

Kunst en Tuin 6 en 7 juli 2019

Kunst en Tuin 6 en 7 juli 2019.

De datum is bekend. Dit jaar word Kunst en Tuin ( Voorheen kunst in de tuin ) in het weekend van 6 en 7 juli gehouden.

In 4 verschillende tuinen zijn uiteenlopende kunstvormen te zien. In de tuinen worden de kunstwerken tentoongesteld en je kan zien hoe ze gemaakt worden. De tuinen liggen allemaal rond oude boerderijen waarvan de oudere dorpsbewoners de naam kennen, niet het adres. De Negelaer, De Ward, Peppelpark, en ‘t lamslag.

De tuinen liggen allemaal vlak bij elkaar in Nieuw Wehl en Loil en zijn via een afwisselende route op de fiets of lopend te bezichtigen. In iedere tuin is kunst te zien. Keramiek, textiel, hout, glas, schilderkunst.

Bij de deelnemende tuinen kunt u een plattegrond met de route meenemen.

Meer informatie over welke kunstenaars waar te zien zijn volgt later.