Even voorstellen: Marion van der Veer (1952)

Oorspronkelijk opgeleid tot musicus en werkzaam in diverse vormen van muziekonderwijs en coaching. Vanaf 1997 scholing tot therapeut Chinese Geneeswijzen en Bioresonantie. Mijn praktijk Energiek had ik tot mijn pensionering in Arnhem. 

Daarna heb ik mij ontwikkeld tot beeldend kunstenaar.

De eerste schilderlessen kreeg ik van Lora Harreveld waardoor mijn enthousiasme voor het schilderen groeide. Lessen met multi media, acryl- zowel als olieverf, van Jasper van Deutekom, Mitzy Renooij, Carine van Hee en Alexander Smith volgden daarna.

Ik hou van stevig kleurgebruik: turkoois, paars, kobaltblauw, groen en geel zijn vaak aanwezig. In elk doek gebruik ik toevals-elementen.

Daarnaast weef ik, verf wol en andere garens, en experimenteer sinds kort met ecoprinten. Ook sieraden maken met textiel heeft mijn belangstelling.

Mijn atelier staat in Doorwerth, waar u op afspraak welkom bent.

Verdere informatie op de website: https://feather-art

Facebook: feather.art.73. Instagram: marion_feather_art