Trudy Volman

Ik zal me even aan je voorstellen

Ik ben Trudy Volman –Mulder ( 1958) een geboren Duivense.

Getrouwd en heb twee, inmiddels volwassen zonen.

Creativiteit is altijd iets van mij geweest. Met een moeder die coupeuse was, was ik al vroeg bezig met het maken van poppenkleertjes, breien, haken e.d.

In 1976 ben ik de lerarenopleiding Tekenen Handvaardigheid en Textiel gaan doen en ben dus eigenlijk handvaardigheid docente.

Ik ben in 1980 gaan werken in de gehandicaptenzorg als activiteitenbegeleider en ben daar 30 jaar werkzaam geweest. Het begeleiden van de creatieve mogelijkheden van iemand bij wie het allemaal niet zo vanzelfsprekend is, is voor mij altijd een uitdaging gebleven.

In 1998 kregen we de gelegenheid onze huidige woning,”de Negelaer”te kopen.

Na een jarenlange renovatie hebben we die omgetoverd tot een prachtige locatie.

Toen ik in 2010 gestopt ben in de gehandicaptenzorg ben ik gestart met mijn eigen bedrijf

“de Negelaer creatief”

Ik ben toen begonnen met het geven van creatieve workshops en met het begeleiden van mensen met een beperking.

In september 2010 ben ik de keramiekopleiding, de SBB in Gouda gaan doen om meer technische kennis te krijgen met betrekking tot het werken met klei. Niet het kunstenaar worden maar een ander tot zijn kunst te motiveren is mijn drijfveer.

Ik beheers veel creatieve technieken en vind het juist leuk deze te combineren bij de verschillende doelgroepen.

 

Ik begeleid momenteel 3 dagdelen mensen met een Niet aangeboren hersenletsel

Zijn er 4 dagdelen waarop er een vast cursusmoment is, en zijn er mogelijkheden voor een eenmalige dag of dagdeel- workshop (denk hierbij aan een kinderfeestje, zussendag of vrijgezellenfeestje etc.)

 

Hierbij is er keuze uit verschillende mogelijkheden. Dat kan zijn mozaïeken, drybrushen of iets met keramiek/ glazuren. Voor een duidelijker beeld verwijs ik U naar mijn website

www.negelaer-creatief.nl

Verder doen wij jaarlijks mee met de kunsttuin route in juli en de open monumentendag welke dit jaar is in het weekend van 14 en 15 september 2019

Trudy staat bij De Negelear.